Pál György
2013-07-16 20:42:15
A tavalyi évben egy másik iskolában atlétika edzőit szereztem, ezután pedig karate sportágban itt. A két képzés színvonalát nem lehet egy lapon emlegetni! Itt profi, hozzáértő tanárok, kidolgozott jegyzetek, segítőkészség fogadott. A képzés egészét áthatotta az érzés, hogy fontos, hogy megfelelő tudást kapjak, és sikeres legyen a vizsga. Mindenkinek tudom javasolni, és fogom is ajánlani ezt az iskolát!
Bíróné Úri Márta
2013-06-17 22:02:42
Szeretném megköszönni a Bibarc Tünde vezette képzés minden tanárának,hogy segített bennünket az edzői képzésben.A hosszú hónapok alatt ránk zúduló tudáslavina mögött mindig ott volt a humánus hozzáállás.Kérdéseinkre mindig kaptunk gyors, megnyugtató választ.Sikeresen túl vagyunk már a vizsgákon,köszönjük a segítséget és kívánunk a továbbiakban legalább ilyen igyekvő:-), tudásszomjas csapatot,jó egészséget és kitartást a további munkához!
Árvai Balázs
2013-06-13 08:32:39
Egy éves közös munkánkat nagyon sokban segítette a tanárok és ügyintézők lelkiismeretes munkája és minden esetben segítőkész hozzáállása. Hiszem, hogy az elméletben megszerzett tudás bázis Major Attila gyakorlati vezetésével a legjobb, amit ilyen rövid idő alatt elsajátíthattunk. Felelős sportszakemberként szeretném megköszönni a Bibarc Tünde Fitness School minden munkatársának, hogy hozzájárultak egyesületünk 3 trénerének fitness – testépítő edzői kvalifikációjához. Árvai Balázs Sportmanager ForFit SE Eger
Prokaj Béla
2013-06-11 18:29:07
Kezdetben nem éreztem magamban annyi önbizalmat,hogy ezt a képzést sikeresen elvégezzem.Nagyon sokat köszönhetek Tündi biztató szavainak,melyek mindig új lendületet adtak.Hálásan köszönöm minden tanárnak,hogy segített az eredményes felkészülésben.Minden kezdő sportoktató és sportedző jelöltnek bátran ajánlom ezt a képzési formát,és Bibarc Tünde profi csapatát.További munkájukhoz sok sikert,és jó egészséget kívánok.
Kropkó Péter
2013-06-04 20:45:56
Nekem fontos megerősítés volt egy része, továbbá új dimenziókat nyitott meg a triatlon fejlesztésében is, és persze mégtöbb kérdést vetít előre. A fittnesz vér nem csak a magyar sportban, de a sport oktatásban is új lendületet ad fiatalosságával, és még inkább fenntartható, egészségcentrikus modern gondolkodásával. Köszönjük Tünde visszük tovább a gondolatokat, és igyekszünk terjeszteni, mert az élsport is lehet káros, de alapvetően joguk van egészségesnek maradni, és az amatőröknek sem akkor kell "leereszteni a sorompót amikor elment a vonat".

Sportedzőképzés - Bibarc Tünde Fitness School | OKJs Sportedző képzések

Bejelentkezés
Interjú két végzett hallgatóval Interjú két végzett hallgatóval
Mai blogbejegyzésünkben Mónival és Nórival beszélgetünk a karrierjük kezdetéről, és a sportedzői képzésről, ami erre felkészítette őket.
Móni testépítés-fitness edzői, Nóri úszó edzői képzést teljesített. Mindketten a 2015-ben induló képzésben végeztek - 2016 júniusában vizsgáztak le, így még igen frissek az emlékeik, élményeik a kurzusokról.
 
Mi miatt döntöttél úgy, hogy sportedző leszel?

Móni: Gyermekkorom óta szerepet játszik a sport az életemben. Kézilabdásként kezdtem, de többféle sportágat is kipróbáltam. A sport szeretete és a tudás átadása ösztönzött, hogy sportedző legyek.
 
Nóri: Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és az úszás nagy szerepet játszhat az ő fejlődésükben – akár tanulási problémákkal küszködő, akár normál képességű gyermekekről van szó. Emellett az egyetemen elvégzett pedagógia alapszakomhoz és a ráépülő segítő-fejlesztő mesterképhez úgy gondoltam, jó kiegészítő lesz az úszó edzői képzés.
 
Miért választottad a Bibarc Tünde Fitness School képzését?

Nóri: Régóta ismerem Tündét, gyermekkoromban hozzá jártam Tini-aerobikra, így gyorsan tudtam tájékozódni a képzésről. Helyileg is ideális volt számomra és sok jót hallottam a tanfolyamról.
 
Móni: Tündének és az iskolának jó hírneve van, ez fontos motiváció volt nekem is – az, hogy a saját városomban tanulhatok, még vonzóbbá tette a képzést.
 
Mi a véleményed a képzésről? Mi tetszett legjobban, hol lehetne fejleszteni?

Móni: Számomra a képzés minden tekintetben kielégítő volt. Az oktatás rugalmas, maximálisan felkészült tanárok adták át tudásukat.
 
Nóri: A sportágspecifikus ismereteken túl is sok új tudásra tettem szert. Sokan azt gondolhatják, minek ennyi tantárgy, de mindegyik rejt magában olyan új ismeretet, amivel az tovább gyarapodhattam, és a későbbiekben a hasznomra válhat.
 
Hol helyezkedtél el a végzettség megszerzése után?

Nóri: Gyerekeknek tartok úszásórákat, egyelőre csak néhány tanítványom van, de tervezem, hogy szélesebb körben oktassak úszást.
 
Móni: Én néhány héten belül munkába állok Bibarc Tündénél, mivel itt van lehetőségem edzőként is dolgozni.
 
 
 


vissza
A sportedzokepzes.hu weboldal sütiket használ a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához és forgalmuk elemzéséhez.
További információt kérek!
A rendben gomb megnyomásával Ön beleegyezik a sütik használatába.
Rendben